Looking For Anything Specific?

Κορακακη : Αδερφός Κορακάκη: Η δήλωση για το «θαλάσσωμα» απαξιώνει ... / Η άννα κορακάκη κατέκτησε την 6η θέση στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο οι δηλώσεις της κορακάκη «αισθάνομαι πολύ καλά, περήφανη και χαρούμενη γιατί στον χώρο μας νιώθω καταξιωμένη.

Κορακακη : Αδερφός Κορακάκη: Η δήλωση για το «θαλάσσωμα» απαξιώνει ... / Η άννα κορακάκη κατέκτησε την 6η θέση στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο οι δηλώσεις της κορακάκη «αισθάνομαι πολύ καλά, περήφανη και χαρούμενη γιατί στον χώρο μας νιώθω καταξιωμένη.. Αυτό που έγινε σήμερα ήταν πάρα πολύ. Ⓒ 2021 alex brandon / associated press. Συνέντευξη άννας κορακάκη στο open sport. Ευχαριστημένη από την παρουσία της στους ολυμπιακούς αγώνες. Η άννα κορακάκη δείχνει ότι είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και θα επιδιώξει να υπερασπισθεί το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο αγώνισμα, το 2016 στους ολυμπιακούς αγώνες.

Διαβάστε όλα τα σχετικά άρθρα. «θα κάνουμε την ελλάδα υπερήφανη». Όπως δήλωσε αμέσως μετά την. Η άννα κορακάκη δεν κατάφερε να υπερασπιστεί το μετάλλιό της στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο, αφού έμεινε στην 6η θέση στο αεροβόλο πιστόλι των 25 μέτρων. Σκοποβολή γυναικών | πρόκριθηκε στον τελικό η κορακάκη.

Η Χανιώτισσα Άννα (Μαρία) Κορακάκη δεν είναι Ολυμπιονίκης ...
Η Χανιώτισσα Άννα (Μαρία) Κορακάκη δεν είναι Ολυμπιονίκης ... from www.gohania.gr
Η άννα κορακάκη κατέκτησε την 6η θέση στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο, αλλά δεν κατάφερε να υπερασπιστεί το χρυσό μετάλλιό της στα 25 μέτρα με αεροβόλο πιστόλι. Στην έκτη θέση του τελικού των 25μ πιστόλι. Προκρίθηκε στον τελικό των 25 μέτρων πιστόλι. Η ελληνίδα ολυμπιονίκης, πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, αλλά δεν κατάφερε να. Η άννα κορακάκη μίλησε στην ερτ για την επιτυχημένη παρουσία της στο τόκιο και δήλωσε ότι θέλει ένα μετάλλιο το 2024 στο παρίσι. «αισθάνομαι πολύ καλά, περήφανη και χαρούμενη γιατί στον χώρο μας νιώθω καταξιωμένη. © bomnew © copyright by bomnew ☞ do not reup. Η άννα κορακάκη κατέκτησε την 6η θέση στον τελικό των 25 μέτρων στο σπορ πιστόλι και ολοκλήρωσε τον αγώνα της με 18 πετυχημένες προσπάθειες.

Σπορ πιστόλι στους 32ους θερινούς ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο με επίδοση 294/300 στις βολές ακριβείας και στη 2η θέση.

Η ύψιστη τιμή για κορακάκη & πετρούνια στην τελετή έναρξης! Η άννα κορακάκη δείχνει ότι είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και θα επιδιώξει να υπερασπισθεί το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο αγώνισμα, το 2016 στους ολυμπιακούς αγώνες. Διαβάστε όλα τα σχετικά άρθρα. Σκληρή δουλειά και μέσα στην πανδημία. Η άννα κορακάκη χρυσή ολυμπιονίκης του ρίο δεν μπόρεσε να υπερασπισθεί το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε το 2016 στα 25μ. Σπορ πιστόλι στους 32ους θερινούς ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο με επίδοση 294/300 στις βολές ακριβείας και στη 2η θέση. Η άννα κορακάκη δεν κατάφερε να υπερασπιστεί το μετάλλιό της στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο, αφού έμεινε στην 6η θέση στο αεροβόλο πιστόλι των 25 μέτρων. Η κορακάκη σημαιοφόρος στους ολυμπιακούς αγώνες. Όπως δήλωσε αμέσως μετά την. Μιλώντας στην ερτ, ο αδερφός της, δ.κορακάκης κατακεραυνώνει την δήλωση του δημοσιογράφου για την σπουδαία. Το απαράδεκτο σχόλιο δημοσιογράφου της ερτ για την άννα κορακάκη και η. Κατάφερα να διαχειριστώ την πίεση που είχα. Η άννα κορακάκη και ο λευτέρης πετρούνιας ηγήθηκαν της παρέλασης των αθλητών στην τελετή έναρξης των ολυμπιακών αγώνων του τόκιο.

Η κορακάκη σημαιοφόρος στους ολυμπιακούς αγώνες. Σπορ πιστόλι στους 32ους θερινούς ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο με επίδοση 294/300 στις βολές ακριβείας και στη 2η θέση. Αυτό που έγινε σήμερα ήταν πάρα πολύ. Την έκτη θέση κατέλαβε η άννα κορακάκη στον τελικό σκοποβολής γυναικών, από τα 25 μέτρα με πιστόλι. Οι αγώνες αυτού του επιπέδου είναι δύσκολοι για όλους.

Συγχαρητήρια του πολιτικού κόσμου στην Αννα Κορακάκη - ΤΑ ΝΕΑ
Συγχαρητήρια του πολιτικού κόσμου στην Αννα Κορακάκη - ΤΑ ΝΕΑ from www.tanea.gr
Το απαράδεκτο σχόλιο δημοσιογράφου της ερτ για την άννα κορακάκη και η. Η άννα κορακάκη και ο λευτέρης πετρούνιας ηγήθηκαν της παρέλασης των αθλητών στην τελετή έναρξης των ολυμπιακών αγώνων του τόκιο. Κατάφερα να διαχειριστώ την πίεση που είχα. © bomnew © copyright by bomnew ☞ do not reup. Σταθερά στην κορυφή του κόσμου στα 10μ. Σπορ πιστόλι στους 32ους θερινούς ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο με επίδοση 294/300 στις βολές ακριβείας και στη 2η θέση. Η ελληνίδα ολυμπιονίκης, πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, αλλά δεν κατάφερε να. Την άννα κορακάκη, η οποία θα είναι και σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής, μαζί με τον λευτέρη πετρούνια, αλλά και τη μαρία σάκκαρη.

Ήταν ένας πάρα πολύ δύσκολος αγώνας.

Διαβάστε όλα τα σχετικά άρθρα. Η κορακάκη σημαιοφόρος στους ολυμπιακούς αγώνες. Η άννα κορακάκη κατέκτησε την 6η θέση στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο οι δηλώσεις της κορακάκη «αισθάνομαι πολύ καλά, περήφανη και χαρούμενη γιατί στον χώρο μας νιώθω καταξιωμένη. Η άννα κορακάκη κατέκτησε την 6η θέση στον τελικό των 25 μέτρων στο σπορ πιστόλι και ολοκλήρωσε τον αγώνα της με 18 πετυχημένες προσπάθειες. Οι αγώνες αυτού του επιπέδου είναι δύσκολοι για όλους. Σταθερά στην κορυφή του κόσμου στα 10μ. Αγωνιστικά δίκαιο είναι να αναβληθούν οι ολυμπιακοί αγώνες λόγω κορωνοϊού. Κατάφερα να διαχειριστώ την πίεση που είχα. Αυτό που έγινε σήμερα ήταν πάρα πολύ. Μιλώντας στην ερτ, ο αδερφός της, δ.κορακάκης κατακεραυνώνει την δήλωση του δημοσιογράφου για την σπουδαία. Το απαράδεκτο σχόλιο δημοσιογράφου της ερτ για την άννα κορακάκη και η. Η άννα κορακάκη ολοκλήρωσε ικανοποιημένη την παρουσία της στους ολυμπιακούς αγώνες στο τόκιο και τόνισε πως στοχεύει σε μετάλλιο στην επόμενη διοργάνωση. Στις προτροπές που έχουν λάβει οι αθλητές από τη δοε να συνεχίσουν την προετοιμασία τους για τους.

Οι αγώνες αυτού του επιπέδου είναι δύσκολοι για όλους. Μιλώντας στην ερτ, ο αδερφός της, δ.κορακάκης κατακεραυνώνει την δήλωση του δημοσιογράφου για την σπουδαία. Την έκτη θέση κατέλαβε η άννα κορακάκη στον τελικό σκοποβολής γυναικών, από τα 25 μέτρα με πιστόλι. Αγωνιστικά δίκαιο είναι να αναβληθούν οι ολυμπιακοί αγώνες λόγω κορωνοϊού. Η άννα κορακάκη κατέκτησε την 6η θέση στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο οι δηλώσεις της κορακάκη «αισθάνομαι πολύ καλά, περήφανη και χαρούμενη γιατί στον χώρο μας νιώθω καταξιωμένη.

ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΑΨΟΝΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΡΑΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΝΑ ...
ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΑΨΟΝΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΡΑΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΝΑ ... from rodopinews.gr
Προκρίθηκε στον τελικό των 25 μέτρων πιστόλι. Η άννα κορακάκη δεν κατάφερε να υπερασπιστεί το μετάλλιό της στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο, αφού έμεινε στην 6η θέση στο αεροβόλο πιστόλι των 25 μέτρων. Η άννα κορακάκη κατέκτησε την 6η θέση στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο οι δηλώσεις της κορακάκη «αισθάνομαι πολύ καλά, περήφανη και χαρούμενη γιατί στον χώρο μας νιώθω καταξιωμένη. Την έκτη θέση κατέλαβε η άννα κορακάκη στον τελικό σκοποβολής γυναικών, από τα 25 μέτρα με πιστόλι. Αυτό που έγινε σήμερα ήταν πάρα πολύ. Η άννα κορακάκη και ο λευτέρης πετρούνιας ηγήθηκαν της παρέλασης των αθλητών στην τελετή έναρξης των ολυμπιακών αγώνων του τόκιο. Σπορ πιστόλι στους 32ους θερινούς ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο με επίδοση 294/300 στις βολές ακριβείας και στη 2η θέση. Στους ολυμπιακούς αγώνες του 2016 στο ρίο ντε τζανέιρο κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο πιστόλι 25 μέτρων και το χάλκινο μετάλλιο στο αεροβόλο πιστόλι 10 μέτρων και έγινε ο δεύτερος έλληνας.

Στους ολυμπιακούς αγώνες του 2016 στο ρίο ντε τζανέιρο κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο πιστόλι 25 μέτρων και το χάλκινο μετάλλιο στο αεροβόλο πιστόλι 10 μέτρων και έγινε ο δεύτερος έλληνας.

Εκτός μεταλλίων έμεινε η δις ολυμπιονίκης άννα κορακάκη στον τελικό των 25 μέτρων με σπορ πιστόλι. Η άννα κορακάκη κατέκτησε την 6η θέση στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο οι δηλώσεις της κορακάκη «αισθάνομαι πολύ καλά, περήφανη και χαρούμενη γιατί στον χώρο μας νιώθω καταξιωμένη. Η ελληνίδα ολυμπιονίκης, πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, αλλά δεν κατάφερε να. Αρχικά, η κορακάκη δήλωσε στην ερτ: Η ύψιστη τιμή για κορακάκη & πετρούνια στην τελετή έναρξης! Την έκτη θέση κατέλαβε η άννα κορακάκη στον τελικό σκοποβολής γυναικών, από τα 25 μέτρα με πιστόλι. Προκρίθηκε στον τελικό των 25 μέτρων πιστόλι. Η άννα κοράκακη ολοκλήρωσε την παρουσία της στους ολυμπιακούς αγώνες 2020 στο τόκιο, καταλαμβάνοντας την 6η θέση και στα 25μ. Ⓒ 2021 alex brandon / associated press. Μιλώντας στην ερτ, ο αδερφός της, δ.κορακάκης κατακεραυνώνει την δήλωση του δημοσιογράφου για την σπουδαία. Το απαράδεκτο σχόλιο δημοσιογράφου της ερτ για την άννα κορακάκη και η. Ευχαριστημένη από την παρουσία της στους ολυμπιακούς αγώνες. «θα κάνουμε την ελλάδα υπερήφανη».

Posting Komentar

0 Komentar